Een wervelende show en een enthousiast publiek. Degenen die er niet waren hebben werkelijk iets gemist.
(Het "wervelende" is ook te zien aan mijn foto's want mijn camera kon het niet bijhouden. De gele stagelichten gaven helaas onvoldoende licht om het zonder flits te kunnen doen en daardoor kon de sluitertijd helaas niet korter.)
 
Klik hier voor een fotoimpressie van de première van de theatergroep waarvan we in de toekomst nog veel hopen te zien en te horen. Kijk op de onderstaande poster voor de leden van de groep. De eerste foto's zijn backstage, waar hard gewerkt werd aan de prachtige decoraties. Er is veel tijd gestoken in de mooie kleding en hoofdtooien. En de zenuwen werden voor dit eerste optreden onder bedwang gebracht door een diepe ademhaling en een gebed. Aan het einde van de voorstelling werd dank gebracht aan degenen die een bijdrage geleverd hebben aan de realisatie van het optreden. Na het afschminken een drankje en naar huis, want het was inmiddels toch al weer 22:00 uur geworden.
Het eerstvolgende optreden zal zijn in Apeldoorn tijdens de Molukse dag op 25 april a.s. 's Avonds volgt er dan bovendien nog een optreden in Deventer. Dat wordt een heftige dag voor de groep.

Louisa Ofide heeft filmpjes gemaakt van het optreden en inmiddels geplaatst op youtube.
Klik voor de filmpjes naar de volgende pagina/ kijk hieronder (read more):

Deel 1:

Deel 2:

Deel 3 Dansa Cenderawasih:

Deel 4:

 

Dit was de uitnodiging:
Gepost door: Vinolia Koerni
Datum: 10 maart 2011 23:35
Beste mensen,

Wij theatergroep" Anggrek Papua" willen jullie graag uitnodigen voor onze eerste optreden in het Bijlmerparktheater.
Wij zijn on stage te zien op zaterdag 19 maart vanaf 20.00.
Het zal heel erg fijn zijn als wij door zo veel mogelijk mensen gesteund worden, want wij doen dit niet alleen voor onszelf maar ook namens het Papoease volk.
Wij willen daarom ook graag onze dans/muziek cultuur presenteren aan de mensen die vrij weinig weten over het prachtige land West-Papua.E flyer-ITP8-Anggrek Papua