Klik hier voor het fotoalbum van de feestelijke presentatie op 11 februari 2011 van het boek van Viktor Kaisiëpo "Een perspectief voor Papoea - Het verhaal van mijn leven en mijn strijd" in het gebouw van Amnesty International in Amsterdam.
Het levensverhaal van een bijzonder mens opgetekend door Willem Campschreur.

Gezien het feit dat er nu zelfs 122 foto's geplaatst zijn op de openbare fotosite flickr, voel ik me ook niet meer geremd om mijn foto's te publiceren op een website die specifiek gericht is op betrokkenheid met West-Papua.
Dus bij deze op 25 februari 2011 alsnog voor de bezoekers toegankelijk.

Bij de presentatie waren naast vele vooraanstaande mensen die connectie hebben met West-Papua, zoals bijvoorbeeld Pieter Drooglever en dhr. Sollewijn - Gelpke, en familie, ook twee vooraanstaande Papoeas aanwezig die met Viktor Kaisiëpo samen werkten:

Dhr. Thaha Al Hamid, is secretaris-generaal van de Presidium Dewan Papua (Presidium van de Papua Raad), een raad die zich met vreedzame middelen richt op herstel van de soevereiniteit van Papoeas in de breedste zin van het woord. De PDP werd tijdens een massaal volkscongres in juni 2000 in Jayapura opgericht met als voornaamste doel om West Papoea middels dialoog af te scheiden van de republiek Indonesië.

Dhr. Leo Imbiri, is ondermeer secretaris-generaal van de Dewan Adat Papua (Papoea Inheemse Raad) , een raad die tot op dorpsniveau de 253 inheemse groepen in West Papoea vertegenwoordigt. De Dewan Adat Papua werd in 2002 naar aanleiding van de agenda van het PDP opgericht. Hij is nadrukkelijk betrokken bij diverse VN-instellingen die zich voor de rechten van inheemse volken inzetten.