sybren te paard met morgenstervlag
Toch maar weer een postzegel gemaakt van kleinzoon Sybren, Veteranendag, op Shermantank. Zo lang als het duurt......... de vorige postzegel met Morgenstervlag en tank was binnen tien dagen verboden.
Zo’n postzegel kun je zelf maken. Deze is wel via mij te bestellen, 7,50 voor een velletje van 10 – alleen het eerste velletje is duurder. De vorige was bij gelegenheid van de verkoop van tanks aan Indonesië. Toen heb ik een postzegel gemaakt met daarop een Leopardtank met aan de antenne wapperend een Morgenstervlag. Tekst: Nederland, geef de Papoea’s een tank. We hebben toen zo’n dertig tot veertig vellen kunnen maken en toen kreeg ik een mailtje van Tante Pos dat politieke uitlatingen op postzegels niet waren toegestaan.
Maar het ding heeft wel gewerkt en mijn kleine neefje Hans Hillen heeft er erg om moeten lachen: het zijn prima tanks, die raken we wel aan een ander kwijt. Nu zijn ze in Finland, daar komen ze goed van pas tegen de Russen...
 
Ook heb ik uitgezocht waar kleine papieren zwaaivlaggetjes te maken zijn. Dat moet per duizend, 35 cent ex btw per stuk, drie weken productietijd. Als we volgend jaar weer de Morgenstervlag niet in het defilé mogen voeren, dan laat ik ze maken.
Uitdelers langs de route zullen er genoeg te vinden zijn.
 
Hartelijke groeten,
Andreas