Onderlinge ruzie stoppen PDF Afdrukken

Konsensus praat niet over een specialle autonomie maar het is ook een van de manier om de wil van onafhankelijk van West Papoea aan de VS congres te tonen en te laten horen.

Ik vind dat wat mijnheer Victor K en mijnheer Dolf T zeiden, was niet verkeerd and Ik staat het voor. Wat heeft Nederland dan gedaan voor ons in de tanah air? Bapa Pdt Awom, kawan Markus Haluk, bapak Taha Alhamid en andere Papoeas zijn die alleen maar over Papoea onafhankelijk praten hoewel zij altijd in het gevaar in de tanah air lopen.
Wij vonden ook heel erg jammar met de beslising van Jouwe om indonesische burger te worden maar laat die man maar terug naar zijn geboorte land. Ik ben van overthuig dat hij later in tanah air niet mee kan leven met indonesiers. Ten eerste woont hij al lang in Nederland en het is moelijk om in eens gewend aan het armoedige, vieze mentaliteit van indonesiers aan te wennen.
In zijn bloed zit merdeka gennen en het is zeker moelijk om met de javaanse hypocriet yudoyono te discuseren. Geloof me maar!!
Weer over de konsensus.
Niet dat ik of anderen in West Papoea Verenigde Staten als god beschouwen, maar kijk naar de realiteit dat America een super power staat is.
Die informatie werd ook door minister president van Oost Timor zei in zijn interviewd met Al-Jazeera tv. Hij vroeg de hulp aan de Verenigde Natie maar VN zei terug tegen hem om de hulp aan Americaanse Senat of - Congress te vragen.
Na de konsensus was gegeven aan de een paar Congress leden van America, ging de indonesische mosliem lieder naar de Amerikaanse congres 17 tot 19 july 2009 te ontmoeten en hij wilde dat congres en senat van VS OPM niet steunen en wilde dat America de konsensus niet geloofde en ook wilde dat VS indonesische democratieproses steunde en een van de inhoudsteun is dat America voor OPM niet staat.
Dus Wij moeten nu onderlingrusie stopen. Ik zie dat geen baat. Kijk wat wij verder kunnen anticiperen met de indonesische lobbie in VS, Eropese Unie, Groot Britein, Australie en Verenighde natie.
Samen zijn we sterk..